arrow_drop_up arrow_drop_down

Natuurlijk zijn wij enthousiast over onze eigen training...

Lees hier wat de deelnemers zeggen!

Recensies van Pedagogisch Medewerkers

Cindy - KDV 't Schanebroekkie
Prettige e-learning, en fijn dat je bij de praktijkopdrachten altijd de theorie er weer bij kan halen. De onderdelen en afwisseling van filmpjes, uitleg en artikelen  en dit dan in de praktijk brengen. Dat vond ik erg fijn. 
Yvonne - KDV Kinderen van September
Goede afwisseling en balans tussen tekst lezen, beeldmateriaal bekijken en opdrachten maken. Fijne duidelijke cursus en ideaal om via e-learning te doen. Ik vond het op deze manier heel fijn werken.

Monique - KDV Het Toverbos

Erg leuke en leerzame cursus! Vooral de filmpjes waren erg leuk om te zien en verduidelijken zo de tekst. Ik zou deze training zeker aanraden aan andere pedagogisch medewerkers.
Kristel - KDV Kolleke
Vond het een fijne cursus om thuis te doen. En duidelijk en overzichtelijk. Zeker aan te raden voor andere PM'ers. 
Yente - KDV Kids World
Ik vond de hele cursus erg interessant! Leuk om te leren over hoe baby zich voelen en hoe ze alles verwerken en over de ontwikkeling van de baby!  Ik vond het fijn dat er gewerkt werd met de verschillende filmpjes , daar leerde ik het meeste van en het was ook leuk met de afwisseling van de opdrachten die je moest maken.

Mayke - KDV Ons Eigenwijsje

Ik heb de cursus als heel positief ervaren.  Fijn dat je je eigen tijd kunt indelen voor je studie. Het is duidelijk en overzichtelijk.  Super goede cursus!
Lorain - KDV Kids voor Kinderen

De duidelijke filmpjes en de stof die we moesten lezen vond ik het beste aan deze cursus. Erg interessant om te lezen.

Het geeft goed inzicht in je dagelijkse werk met baby's op de groep, zodat je de stof terug kan koppelen naar de praktijk.

Monique - KDV Het Toverbos
Ik vond deze training geweldig! Erg leuke en leerzame cursus! Vooral de filmpjes waren erg leuk om te zien en verduidelijken zo de tekst.

L.H (anoniem)

Duidelijk te zien hoever je was bij het theorie gedeelte. Op elk moment kon er een pauze ingelast, niets ging verloren. Duidelijke informatie, mooi verdeelde modules die overzichtelijk zijn.

Mariet - KDV KIJK

Hele goede training. Voldoende verschillende artikelen en filmpjes en de theorie van de Keynotes was erg duidelijk. Genoeg afwisseling.

José - KDV de Toverdroom

Ik vond het goed omdat je toch weer bewuster gaat denken en bewuster meer dingen gaat doen met de baby's. Heb er veel van geleerd en heb van de baby's genoten.

Willemke - KDV Tiko
Hele uitgebreide en leerzame cursus. Veel informatie en interessante artikelen, aan het einde van elke module een toets.
De recensies hierboven zijn slechts een kleine greep uit de overweldigend positieve reacties die we hebben ontvangen op onze training. Wil je er meer lezen, laat het ons dan weten!

Trainingen voor de kinderopvang

Training

Interactievaardigheden

Ontdek welke interactievaardigheden jij nodig hebt in het contact met baby's!

€ 65,-
€ 35,-
Online, Goedkoop & Super leerzaam!

Wet IKK babyscholing PM'ers

Behaal je wet IKK certificaat Babyscholing met deze online training!

€ 179,95
€ 149,95
Combinatie van online+praktijk!

Wet IKK babyscholing    + intervisie

Online training voor wet IKK certificaat + intervisiebijeenkomsten!

€ 450,-
€ 395,-
Better, Harder, Faster & Stronger!